Scoala Auto Titi Bas

Scoala de soferi iasi

Scoala de soferi Auto Titi Bas este infiintata in anul 2012 de catre Titi Basalic, administratorul scolii si instructor autorizat cu experienta, asigurand scolii un grad de promovabilitate foarte ridicat. Desfasuram cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile Am, A2, A si B, bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, scoala noastra ofera cele mai bune conditii de instruire.
Scoala Auto Titi Bas este localizata pe Aleea Nicolina, Numarul 28, Etajul 1, vis a vis de Gogoserie, fiind usor de gasit si de ajuns si cu mijloacele de transport in comun.

Deasemenea, oferim un pret decent si real existand posibilitatea de plata in rate a scolii, instructajul desfasurandu-se in functie de programul si disponibilitatea elevului. Ne ocupam in permanenta de imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim elevilor nostri, adaptandu-ne la cele mai noi reglementari in domeniu si la cele mai noi metode de transmitere a cunostintelor aplicate in tarile europene.
Daca vreti sa va convingeti singuri, va asteptam la sediul Scolii Auto Titi Bas sau nu ezitati sa ne contactati!
Va asteptam!


Seriozitate

Este o calitate a scolii noastre, cel mai important pentru noi fiind reusita elevului de a se deprinde cu abilitatile de conducere, iar scopul final este obtinerea permisului auto astfel devenind colegi de trafic cu actualii elevi. Oferim servicii de calitate, preturi reale si profesionalism.


Profesionalism

Experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, si atentia exclusiva asupra acestuia, scoala noastra detine cele mai inalte standarde de pregatire bazate pe cooperare, socializare instructor-elev, respect si ajutor.


Performanta

Performanta Scolii Auto Titi Bas este dovedita de rata mare de promovabilitate de 60% (care este foarte ridicata, in special in randul fetelor), fiind vizibil astfel profesionalismul si experienta instructorilor nostri si al intregului personal al scolii.

Adresa

Aleea Nicolina, Numarul 82, Etaj 1, vis a vis de fostul Bazar langa Gogoserie.

Scoala de soferi Auto Titi Bas Iasi

Recomandari

Scoala de soferi Auto Titi Bas Iasi

Mirela C.

Dupa ce am incercat sa iau permisul la alta scoala si nu am reusit, in final am decis sa incep cursurile la Scoala Auto Titi Bas. O prietena mi l-a recomandat pe domnul instructor Titi si am inceput cursurile imediat. Inca de la primele sedinte am inceput sa inteleg foarte bine ce imi explica si masina pe care faceam cursurile era super. Mi-am dat seama ce mult conteaza un instructor bun care nu urmareste doar sa treaca ora si sa ia banul. Tin sa-i multumesc mult domnului Instructor Titi Basalic si il recomand cu incredere si la altii.

Scoala de soferi Auto Titi Bas Iasi

Marius A.

Motoarele sunt pasiunea mea si cand mi-a zis un prieten ca aici gasesc un instructor foarte bun de motocicleta, m-am inscris imediat. A fost foarte fain, domnul Titi mi-a explicat tot ce e nevoie si la examen am fost foarte relaxat. Recomand la toti Scoala Auto Titi Bas.

Scoala de soferi Auto Titi Bas Iasi

Ioana V.

Am fost atat de emotionata cand m-am urcat prima data la volan, dar cu multa rabdare dl Titi mi-a explicat si m-a ajutat sa iau examenul cu brio. Nici nu stiti ce usurata ma simt ca am gasit scoala asta.