Scoala Auto Titi Bas

Scoala de soferi iasi

Scoala de soferi TITI BAS este infiintata in anul 2012 de catre Titi Basalic, administratorul scolii si instructor autorizat cu experienta, asigurand scolii un grad de promovabilitate foarte ridicat. Desfasuram cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile AM, A2, A, B, C, CE , bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, scoala noastra ofera cele mai bune conditii de instruire. Scoala de soferi TITI BAS este localizata pe Bld. N. IORGA, (langa Pasajul Nicolina, vis-a-vis de fostul Bazar), fiind usor de gasit si de ajuns si cu mijloacele de transport in comun (Tramvaiul 11, Autobuzele 19, 30, 30B).

Scolarizam elevi in vederea obținerii permisului de conducere cat C, CE, precum si pentru obtinerea atestatului profesional pe camion MERCEDES Atego 15t cu remorcă tandem. Deasemenea, oferim un pret decent si real existand posibilitatea de plata in rate a scolii, instructajul desfasurandu-se in functie de programul si disponibilitatea elevului. Ne ocupam in permanenta de imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim elevilor nostri, adaptandu-ne la cele mai noi reglementari in domeniu si la cele mai noi metode de transmitere a cunostintelor aplicate in tarile europene. Daca vreti sa va convingeti singuri, va asteptam la sediul Scolii de soferi TITI BAS si nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam!


Seriozitate

Este o calitate a scolii noastre, cel mai important pentru noi fiind reusita elevului de a se deprinde cu abilitatile de conducere, iar scopul final este obtinerea permisului auto astfel devenind colegi de trafic cu actualii elevi. Oferim servicii de calitate, preturi reale si profesionalism.


Profesionalism

Experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, si atentia exclusiva asupra acestuia, scoala noastra detine cele mai inalte standarde de pregatire bazate pe cooperare, socializare instructor-elev, respect si ajutor.


Performanta

Performanta Scolii Auto Titi Bas este dovedita de rata mare de promovabilitate de 60% (care este foarte ridicata, in special in randul fetelor), fiind vizibil astfel profesionalismul si experienta instructorilor nostri si al intregului personal al scolii.

Adresa

Aleea Nicolina, Numarul 82, Etaj 1, vis a vis de fostul Bazar langa cladirea STEFANIA.

Scoala de soferi Auto Titi Bas Iasi

Recomandari

Scoala de soferi Auto Titi Bas Iasi

Daniel T.

De mic am fost pasionat de orice avea doua roti si motor! Dar cum am crescut am vazut nevoia de a avea permis pentru a putea circula pe strada si am inceput sa caut o scoala. Am ales sa urmez cursurile la scoala Titi Bas mai ales cand am vazut motocicleta care m-a atras, apoi am descoperit seriozitatea, profesionalismul si rabdarea cu care sunt tratati elevii, si cu care am fost tratat si eu. Odata ce m-am urcat pe motor mi s-a explicat clar si cu rabdare ce trebuie sa fac, am obtinut foarte usor permisul de conducere fara prea multe emotii si bani in plus. Daca vrei sa alegi o scoala serioasa si profesionista recomand Auto Titi Bas cu incredere! Sigur nu-ti va pare rau de alegerea facuta!

Scoala de soferi Auto Titi Bas Iasi

Maria U.

Am fost atat de emotionata cand m-am urcat prima data la volan, dar cu multa rabdare dl Titi mi-a explicat si m-a ajutat sa iau examenul cu brio. Nici nu stiti ce usurata ma simt ca am gasit scoala asta.