Scoala Auto Titi Bas

sala teorie

Scoala de soferi auto TITI BAS este infiintata in anul 2012 de catre Titi Basalic, administratorul scolii care este si instructor autorizat cu experienta, asigurand scolii un grad de promovabilitate foarte ridicat. Desfasuram cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile AM, A2, A, B, C, CE , bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi. Scoala de soferi auto TITI BAS este localizata pe Bld. Nicolae IORGA, (langa Pasajul Nicolina, vis-a-vis de fostul Bazar), fiind usor de gasit si de ajuns si cu mijloacele de transport in comun (Tramvaiul 11, Autobuzele 19, 30, 30B)

Scolarizam elevi in vederea obținerii permisului de conducere categoriile C, CE, precum si pentru obtinerea atestatului profesional pe camion MERCEDES Atego 15t cu remorcă tandem. Deasemenea, oferim un pret decent si real existand posibilitatea de plata in rate a scolii, instructajul desfasurandu-se in functie de programul si disponibilitatea elevului. Ne ocupam in permanenta de imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim elevilor nostri, adaptandu-ne la cele mai noi reglementari in domeniu si la cele mai noi metode de transmitere a cunostintelor aplicate in tarile europene. Daca vreti sa va convingeti singuri, va asteptam la sediul Scolii de soferi TITI BAS. Nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam!

Seriozitate

Este o calitate a scolii noastre, cel mai important pentru noi fiind reusita elevului de a se deprinde cu abilitatile de conducere, iar scopul final este obtinerea permisului auto astfel devenind colegi de trafic cu actualii elevi. Oferim servicii de calitate la preturi reale si decente.

Profesionalism

Experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, si atentia exclusiva asupra acestuia, scoala noastra detine cele mai inalte standarde de pregatire bazate pe cooperare si respect, scopul nostru final fiind reusita elevului din prima incercare.

Performanta

Performanta Scolii Auto Titi Bas este dovedita de rata mare de promovabilitate de 60% (care este foarte ridicata, in special in randul fetelor), dovedind astfel profesionalismul si experienta instructorilor nostri si al intregului personal al scolii noastre.

Adresa

Aleea Nicolina, Nr. 82, Etaj 1, vis a vis de fostul Bazar langa cladirea STEFANIA.

Recomandari

Gabriela C.

Ma bucur foarte mult ca am avut sansa sa obtin permisul de conducere auto, sub indrumarea d-lui instructor Titi Basalic, o persoana rabdatoare, credincios, care stie sa instruiasca dar si sa incurajeze elevii. Atat profesionalismul dumnealui cat si a intregii Scoli Auto Titi Bas, au dus la reusita mea de a promova examenul auto din prima incercare cu punctaj maxim. Nu mai cautati in alta parte, deja ati gasit scoala perfecta!

Daniel T.

De mic am fost pasionat de orice avea doua roti si motor! Am ales sa urmez cursurile la scoala Titi Bas deoarece am vazut o motocicleta care m-a atras, dar mai apoi am descoperit seriozitatea, profesionalismul si rabdarea cu care sunt tratati elevii. Am obtinut permisul de conducere relativ usor, fara prea multe emotii sau bani in plus. Daca vrei sa alegi o scoala serioasa, recomand Scoala Auto Titi Bas!

Maria U.

Am fost foarte emotionata cand m-am urcat prima data la volan, insa cu multa rabdare si pasiune, d-l Titi Basalic mi-a explicat si m-a ajutat sa trec examenul cu brio. Nu ezitati sa luati legatura cu ei sa va inscrieti. Este o scoala serioasa si cu preturi chiar bune fata de altele. Din cate am inteles au o rata de promovabilitate mare, mai ales in randul fetelor. Recomand cu incredere, si succes tuturor!

Mai multe informatii despre:

Ce mai astepti?

Ia permisul cu noi
La Inceputul Paginii